top of page

TRACTAMENTS

Tenim molts tractaments específics per a prevenir i tenir cura tant de la teva salut buco dental com la dels teus i podem oferir-te, més enllà dels procediments habituals, especialitats poc habituals com el tracte amb pacients que pateixen odontofòbia.

Si tens qualsevol inquietud que ens vulguis consultar, posa't en contacte amb nosaltres.

CIRURGIA DENTAL

Ens encarreguem del diagnòstic i tractament quirúrgic de les malalties, anomalies i lesions de les dents, de la boca, dels maxil·lars i dels seus teixits contigus.

IMPLANTOLOGIA

Reemplaçament de peces dentals perdudes mitjançant la col·locació quirúrgica d'un implant dental per aconseguir una corona, pont o pròtesi completa.

Somriu_amb_gracia_clinica_dental_barcelona.jpg

PERIODÒNCIA

Estudi, prevenció i tractament de  patologies que afecten els teixits que protegeixen, envolten i subjecten les dents.

ODONTOPEDIATRiA

Tractament de les diferents malalties bucodentals des de la infància més primerenca fins a finalitzar el creixement.

ORTODÒNCIA

Correcció de les alteracions del desenvolupament i posició dels maxil·lars, per restablir l'equilibri morfològic i  funcional de la boca i millorant també l'estètica facial.

ODONTOLOGIA 
CONSERVADORA

Tractaments que proporcionen les mesures necessàries per a conservar les dents naturals i evitar l'extracció de les dents danyades.

ESTÈTICA DENTAL

Mesures i tractaments encaminats a aconseguir l'harmonia estètica de la cavitat oral proporcionant harmonia i bellesa al somriure.

PRÒTESI I REHABILITACIÓ 
DENTAL

Rehabilitació oral que permet la recuperació de la funció masticatòria, la funció fonètica, l'aspecte estètic i l'harmonia entre dents, músculs i articulacions.

pexels-cedric-fauntleroy-4269684.jpg

ESTÈTICA FACIAL

Oferim la possibilitat de corregir signes facials com ara augment de llavis, arrugues, etc. Amb la utilització de diferents productes com àcid hialurònic o Botox entre d'altres, aconseguint resultats naturals i estèticament agradables.

sedació

Procediment per a persones que pateixen odontofòbia on el pacient està en un estat de semi-somnolencia però conscient amb un nivell de son que evita que s'adoni del que està succeint durant la consulta.

bottom of page