top of page

FINANÇAMENT

Des de les nostra clínica dental  tractem de facilitar l'accés als nostres tractaments dentals de qualitat a totes les persones amb problemes bucodentals.

Els serveis odontològics, per la seva naturalesa, són personalitzats i en la majoria dels casos es dilaten en el temps, per la qual cosa tradicionalment sotmetre's a un tractament dental en una clínica suposava un cost elevat.

En les nostres clíniques treballem diàriament per a buscar les solucions més avantatjoses per als nostres pacients, donant-los les màximes facilitats per a fer front als tractaments repartint el pagament en còmodes mensualitats, depenent del muntant total del tractament i de la capacitat econòmica dels nostres pacients.

El sistema de finançament de totes les nostres clíniques dentals cerca, en definitiva, oferir al pacient les majors facilitats per a poder rebre el millor tractament odontològic ajustat a les seves necessitats sense haver de pensar en les repercussions econòmiques.

Finançament a mida
Ens ajustem a tu per a oferir-te el finançament que necessites podent començar el teu tractament al més aviat possible. Ens esforcem cada dia per a oferir-te les millors condicions amb un assessorament expert per part dels nostres professionals.

bottom of page